Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valami vérképzőszervi probléma...

Valami vérképzőszervi probléma lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyjából 2 hónapja vettem észre magamon az aggasztó tüneteket: pontszerű bevérzések a karomon (pici piros pöttyök, csak nagyon közelről látható), néha fáj a bordám alatt bal oldalon de lehet amiatt mert sokszor puffadok. Ma reggel viszont a semmiből megjelent egy kis lila folt a könyökhajlatomban, ettől nagyon megijedtem. Nehezen gyógyuló véraláfutások (legutóbb a sípcsontomon volt és 3 hétig látszódott de már eltűnt azóta), ezen kívül enyhe fáradtság érzetem szokott lenni és időközönként szúr a térdem...

Étvágyam jó, alapvetően nem érzem rosszul magam..

Egy az egyben ilyen tünetei vannak a leukémiának is, nem akarom bebeszélni de eléggé parázok a súlyos betegségektől.

Az lenne a kérdésem hogyha ez ACL vagy AML lenne akkor már régen rosszabbul lennék nem? Vagy nem élnék?

Februárban volt laborvizsgálatom, a limocita enyhén magas volt, és diagnosztizálták nálam a Leiden-mutációt.

Kérlek nyugtassatok meg, ugye ez nem lehet leukémia? :(

22/L

2023. jún. 15. 23:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Önmagad riogatásával csak annyi a probléma, hogy az is stressz okoz, ami viszont legyengíti az immunrendszert és ugyanúgy hajlamosít a rákra, egyéb betegségekre. Ennyi erővel ugyanott vagy!
2023. jún. 15. 23:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Mutasd a februári RBC, HGB, abs neutrofil, RDW-CW és PLT értékeid. Gondolom nem kell magyarul is leírnom.
2023. jún. 16. 02:09
 13/16 NTBS ***** válasza:
Menj orvoshoz.
2023. jún. 16. 06:47
 14/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
Menj orvoshoz, egy vérvétel és kiderül ALL van-e, de 2 hónap alatt más bajod is lenne ettől.
2023. jún. 16. 07:34
 15/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ha olvassa még valaki ezt a kérdést, azóta voltam egy új vérvételen és semmi eltérés nem volt, ami leukémiára utalna :)

Limfocita most nem volt magas, normál tartományon belül volt, valamint a trombicotia is 352, ami normális.

Kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van, mindössze ennyi a baj, erre kell szednem gyógyszert.

2023. okt. 9. 21:29
 16/16 A kérdező kommentje:
Trombocita*
2023. okt. 9. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!