Miért lehet ez?
2 évvel ezelőtt kezdődött mikor 4km lefutása után hazaérve ledőltem a kanapéra és egyszer csak elkezdtem érezni a szívverésem, nagyon megijedtem majd elmentem orvoshoz teljes kivizsgáláson mentem át (ekg, labor, vizelet minta stb..) ezután “pánikbeteg” lettem kb 2-3 hónapig utána jó ideig nem történt ilyen. Mozogtam éreztem a szívdobogásom de nem történt semmi és nem is foglalkoztam vele, most egy 2 hónapja újra előjött ez a dolog és szorongok a mai napig amit próbálok legyőzni azóta is. Érzem a nyaki ütőeremnél ahogy pumpál ez az érzés egészen erős amikor mondjuk futok vagy valamilyen fizikai megterhelésben vagyok vagy éppen ha felkelek az ágyból/kanapéról, tehát nyugalmi helyzetemből kilépek. Azóta megint volt egy teljes kivizsgálàsom és megint minden de minden rendben volt a vérképpel is, pajzsmirígy vizsgálat is volt ott is minden rendben volt, ekg-n is minden rendben volt. Lehet hogy tényleg semmi bajom és ez mind csak a szorongásom miatt van és hogy nem hiszem el hogy nincs semmi bajom? Köszönöm aki elolvassa és válaszol!
Életkoromról pedig annyit hogy egyenlőre kevesebb mint 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!