Mások elé kiállva elkap a remegés és a pánik, amikor ünnepi műsoron kell részt vennem. Ha beveszek kivételesen 1 vagy 2 frontint, az enyhíti ilyenkor a tüneteket?

11.
És csak tovább égeti magát....
Pánikbetegségre van gyógyszer: antidepresszánsnak hívják. Gondolom, ki sem tudod betűzni. A nyugtató is hat rá, de az csak pár óráig. És persze már ez utóbbi is ellentmond a te sületlenségeidnek.

"Megnézném mitcsinálnátok pl Ukrajnában ahol úgy menekülnek az emberek meg háborúznak."
Nekik majd lesz jó sok pánikrohamuk a PTSD-től.
Első egy igazi tudatlan paraszt vagy.
Nekem is most írt fel orvos frontint,mert 30 évesen kijött rajtam olyan pánikbetegség és agorafóbia,hogy a sarki boltba nem tudok elsétálni mert rosszul leszek és el is tudok ájulni. És pár évvel ezelőtt szerződéses katona voltam,jártam a világot,missziók,repülés stb és soha nem is gondoltam,hogy ilyen létezik,erre tessék,még dolgozni se tudok elmenni.
Szóval ha valamiről fogalmad sincs mert téged nem érint akkor ne ítélkezz és nevezd szánalmasnak a másikat,mert sose tudhatod holnap,hogy ébredsz fel. És így,hogy tudván mekkora egy tipikus Magyar mentalitású,rosszindulatú,sötét barom vagy,még így sem kívánom neked,hogy átéld milyen is ez :)

15.
Látod, mégis hiába magyaráztam neki én is, csak mantrázza a hülyeségeit, mikor az egészről halvány lila gőze sincs.
1.
Soha ne mondd, hogy soha.
ui. : remélem nem az egészségügyben dolgozol....max a hullaszállítóknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!