Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mások elé kiállva elkap a...

Mások elé kiállva elkap a remegés és a pánik, amikor ünnepi műsoron kell részt vennem. Ha beveszek kivételesen 1 vagy 2 frontint, az enyhíti ilyenkor a tüneteket?

Figyelt kérdés
Nyilván nem fogok nyugtatókon élni, de ilyenkor muszáj bevennem, mert félek, összeesek. Féllel már próbálkoztam, a remegésen nem segített. Vagy inkább pár deci töményet érdemes ilyenkor?

2023. jún. 14. 16:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha nyugtato egy teljesen mas gyogyszer te idiota jo hogy hat. De ha igazi betegseg lenne akkor igazi gyogyszer is lenne ra. Tudod van olyan tenyleg fejfajas, megfazas, erdekes vannak ra valo gyogyszerek. A panikbetegsegre nincs mert nem letezik csak egy bekepzelt hulyeseg. Nojjetek fel pancserek vagy sirankozz meg hogy neked valos betegseged a panikroham sajnaljon mindenki teged. De szanalmas
2023. jún. 14. 22:29
 12/17 anonim ***** válasza:
65%

11.

És csak tovább égeti magát....

Pánikbetegségre van gyógyszer: antidepresszánsnak hívják. Gondolom, ki sem tudod betűzni. A nyugtató is hat rá, de az csak pár óráig. És persze már ez utóbbi is ellentmond a te sületlenségeidnek.

2023. jún. 14. 22:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Mondjad csak a huylesegeit magyarazd be magadnak megjobban legyszives :)
2023. jún. 14. 22:49
 14/17 anonim ***** válasza:

"Megnézném mitcsinálnátok pl Ukrajnában ahol úgy menekülnek az emberek meg háborúznak."

Nekik majd lesz jó sok pánikrohamuk a PTSD-től.

2023. jún. 15. 02:41
 15/17 anonim válasza:

Első egy igazi tudatlan paraszt vagy.

Nekem is most írt fel orvos frontint,mert 30 évesen kijött rajtam olyan pánikbetegség és agorafóbia,hogy a sarki boltba nem tudok elsétálni mert rosszul leszek és el is tudok ájulni. És pár évvel ezelőtt szerződéses katona voltam,jártam a világot,missziók,repülés stb és soha nem is gondoltam,hogy ilyen létezik,erre tessék,még dolgozni se tudok elmenni.

Szóval ha valamiről fogalmad sincs mert téged nem érint akkor ne ítélkezz és nevezd szánalmasnak a másikat,mert sose tudhatod holnap,hogy ébredsz fel. És így,hogy tudván mekkora egy tipikus Magyar mentalitású,rosszindulatú,sötét barom vagy,még így sem kívánom neked,hogy átéld milyen is ez :)

2023. jún. 22. 15:35
 16/17 anonim ***** válasza:

15.

Látod, mégis hiába magyaráztam neki én is, csak mantrázza a hülyeségeit, mikor az egészről halvány lila gőze sincs.

2023. jún. 22. 17:48
 17/17 anonim válasza:

1.

Soha ne mondd, hogy soha.

ui. : remélem nem az egészségügyben dolgozol....max a hullaszállítóknál.

2023. jún. 28. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!