LucyGarden kérdése:
Remegek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
már hamarosan 2 éve, hogy remeg a kezem illetve a lábam akaratlanul, a szüleim is tudják de kevésbé foglalkoznak vele, nem tudom, hogy az orvos mit tudna vele kezdeni, ha semmilyen eredete nincsen ennek2023. márc. 29. 11:33
1/5 anonim 

válasza:

Véleményem szerint mielőbb orvoshoz kell fordulni ezzel a panasszal.
2/5 anonim 

válasza:

"semmilyen eredete nincs ennek" Ez te állapítottad meg otthon? Orvos vagy?
Csak azért mondom, mert én igen, és millió + 1 oka lehet, max te még nem tudsz róla. Csak egy pár lehetséges ok, a teljesség igénye nélkül.
- Magas kortizolszint
- Ingerület vezetési zavarok
- Szorongások/pánik
- Egyéb pszichiátriai betegségek, neurózis
- Neurológiai problémák, központi idegrendszer zavara
- Hétköznapi dolgok, pl túl sok koffein, megerőltető munka/sport
3/5 anonim 

válasza:

2: ha orvos lennél, akkor nem írnál ilyen hülyeségeket.
A végtag tremort ilyen fiatal korban, ha nem valamilyen gyógyszer mellékhatása, akkor főleg daganat, pajzsmirigybetegség, vagy neuropátia okozza. Neurológushoz kell elmenni.
4/5 anonim 

válasza:

90 éves kor felett az ilyesmin nem kell csodálkozni.
5/5 A kérdező kommentje:
90 KOR FELETT? XDDD, 20 ALATT VAGYOK XD, lényegtelen már🤗
2023. szept. 14. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!