Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kibuktam idegileg, remegek,...

Kibuktam idegileg, remegek, nyugtalan , kissé szédülök mit tegyek?

Figyelt kérdés

Orvos azt momdta igyak vizet és üljek le, kédőbb tud jönni du 2h felé!

Nem fog elmúlni túlzottan szerintem , mert befog hatni a mostani idegesség oka más további napokra is!

Most mit tegyek?

2022. márc. 22. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:
54%
Te kihívtad az orvost azért mert idegileg kibuktál és kicsit szédülsz?
2022. márc. 22. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Menj ki a friss levegőre, sétálj, a friss levegő segít.

Figyelj a légzésedre, ha túl sokszor veszel levegőt hiperventilláció alakul ki, felborulnak a légzési gázok (konkrétan nem jutsz elég szén-dioxidhoz) tehát ha ez megtörténne, lélegezz (egy kicsit, ne sokat) zacskóba, ez is nyugtató hatású lehet.

2022. márc. 22. 11:29
 3/8 A kérdező kommentje:
190/110 a vérnyomás
2022. márc. 22. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Szarul vagy, de ide tudsz irkálni, nyugi akkor nincsen nagy gáz
2022. márc. 22. 11:31
 5/8 anonim ***** válasza:
38%

Ha van otthon nyugtató vegyél be egyet.

Ha nincs, írass fel. De fontos hogy rá ne szokj, tehát ne vedd be túl nagy gyakorisággal meg hogy ne vegyél be egyszerre túl sokat, néha elég egy fél is, de egy szemnél többet ne vegyél be.

2022. márc. 22. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet beküld pszichiátriára az orvos.
2022. márc. 22. 12:07
 7/8 NTBS ***** válasza:
Először is nyugodj meg. Próbálj elvonatkoztatni attól, amitől ideges lettél. Menj ki a levegőre.
2022. márc. 22. 13:02
 8/8 gublug ***** válasza:

A víz ivást azért javasolt, mert attól koncentráltabb lesz az ember. A test magas %-a víz, ezért fontos pótolni. Stressz esetén minden felborul az emberben (a belső folyamatokra gondolok), ezért a víz, amely az élet alapja, koncentráltabbá tud tenni és a gyomorban levő savat lúgosítja, tehát igyekszik a jó PH-t helyre állítani.

Ezt csak azért írtam le, hogy érthető legyen miért mondta az orvos.

Amikor ilyen tudatot intenzíven megzavaró élményeink vannak, mint a tied, de pl. még ilyen a féltékenység is, akkor, ahogy előttem írták, fontos a légzésed figyelése. Figyelj meg egy pontot, legyen az az felső ajkad és az orrcimpa közti háromszög, vagy legyen az az orrnyílás, és figyeld, hogy hogy áramlik ott a levegő. Lélegezz hasi légzéssel. Belégzésnél a has emelkedik, kilégzésnél laposodik.

Figyeld a légzésed.

2022. márc. 22. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!