Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mások elé kiállva elkap a...

Mások elé kiállva elkap a remegés és a pánik, amikor ünnepi műsoron kell részt vennem. Ha beveszek kivételesen 1 vagy 2 frontint, az enyhíti ilyenkor a tüneteket?

Figyelt kérdés
Nyilván nem fogok nyugtatókon élni, de ilyenkor muszáj bevennem, mert félek, összeesek. Féllel már próbálkoztam, a remegésen nem segített. Vagy inkább pár deci töményet érdemes ilyenkor?

2023. jún. 14. 16:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20%
Sose értettem az ilyen beteg pánikrohamos embereket. Én is szoktam izgulni de annyira azért nem hogy elájulok meg félek meg összeesek...szerintem nagyon szánalmas. Nőjj fel embereld meg magad vegyél nagy levegőt azt állj ki a közönség elé. Ha nem megy akkor meg ne nyugtatózd be magad kezdj el gyakorolni! Tudod sok gyakorlással minden gond leküzdhető de egyszerűbb siránkozni meg "drogokhoz" nyúlni mintsem a lábadra állni :)
2023. jún. 14. 16:23
 2/17 A kérdező kommentje:
Aha persze. Ez BETEGSÉG. Nyilván tudom hogy le kell küzdenem, de másképp nem megy , főleg egyik napról a másikra!
2023. jún. 14. 17:05
 3/17 A kérdező kommentje:
Ha pl valaki daganatos beteg, vesz egy marha nagy levegőt és elmúlik...de jó lenne ha így lenne!
2023. jún. 14. 17:08
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha valaki daganatos beteg annak akkora fajdalmai vannak vegso stadiumban hogy a husat is lekaparna a borerol ne hasonlitsd ossze a te nyavajgasoddal mert felsz kiallni a kozonseg eleg. Nagyon szanalmas vagy:)
2023. jún. 14. 18:11
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az együttérzést. Kívánom hogy sose éld át, milyen ez!
2023. jún. 14. 18:20
 6/17 anonim ***** válasza:
65%

1.

Szánalmas te vagy. Gőzöd nincs róla mi és milyen a pánikroham. Egyáltalán nem úgy működik, hogy szedd össze magad, aztán kész. Szervi oka van, mint mindennek, nem lehet "gondolati úton" meggyógyulni.

Kérdező:

a frontin segíteni fog, de 0,25 mg-osat vegyél be, különben félig aludni fogsz a színpadon. (Olyan mértékegység meg amúgy sincs, hogy darab, mert többféle kiszerelése van)

2023. jún. 14. 21:50
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Oha betámad a másik ratyi is. Az új világban a túl nagy kényelem és az elszigetelődés mellett ilyen ostoba kitalált betegségek jöttek létre nálatok mert a tökéletes kis világotokban ha valami nem úgy van ahogy ti azt eltervezitek pánikrohamot kaptok. Megnézném mitcsinálnátok pl Ukrajnában ahol úgy menekülnek az emberek meg háborúznak. Kíváncsi lennek kint a lőtéren lenne-e pánikrohamotok ha lenne golyót kapnátok és már meg is van a kiválsztódási folyamat. A gyengék eltűnnek az erősek életben maradnak. Legyen szó akárkiről is sajnos csúnya leírva de igaz! Sajnos több millió olyan ember létezik akiknek sokkal súlyosabb betegségei vannak mint a kitalált meg beképzelt sz.rságaitok amikre még gyógyszert szednétek mintha ti orvosok lennétek meg ilyenek hogy tudjátok mi jó rá😂😂 idioták
2023. jún. 14. 21:55
 8/17 anonim ***** válasza:

7.

Akkor még egyszer, hülyegyerek: a pánikroham egyik jellemzője, hogy 0 (nulla) ok mellett is előjön. A szó, amit keresel, az a pánikolás és látszik, hogy fogalmad sincs róla, hogy az teljesen mást jelent.

Mellesleg neked sokkal súlyosabb agyi problémád van láthatólag, mit a kérdezőnek és még csak nem is gyógyítható.

2023. jún. 14. 22:00
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Magyarazz be ilyen kamu szarsagokat magadnak hatha okosabb leszel tole. A panikbetegseg agyban dol el. Ha eleg okos vagy nem egy analfabeta f.sz akkor egyszeruen megszunik letezni. De ameddig bekepzeled a sajat f.szsagaidat na addig biztos hogy ilyenekkel fogsz szenvedni. Idiota.
2023. jún. 14. 22:08
 10/17 anonim ***** válasza:
65%

9.

Nem! Akkor nem hatna rá gyógyszer. Márpedig az hat, akármit is csinálunk a fejben, akkor is, ha semmit. Mondom, hogy teljes fogalmatlan vagy a témában, minek égeted magad. Ezeket nem én meg más képzeli be magának, hanem van szakirodalma. Utóbbival áll szemben a te fröcsögésed. Kamu szarságokat te magyarázol be magadnak és semmivel nem tudod alátámasztani.

2023. jún. 14. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!