Vese vagy derékfájdalom?
Figyelt kérdés
Pár napja elkezdett fájni a hátamon bal oldalt lent majdnem a fenekemnél. Igazábol ha terpeszben állok és ha a bal lábamhoz hajolok vagy nyújtok jobban érzem olyan mintha el is múlna. Vizeletem meg normális2023. jún. 1. 16:57
1/5 anonim válasza:
Inkább ízületi, a vesefajdalom eléggé fájdalmas
2/5 anonim válasza:
Nem kell mindig a legrosszabbra gondolni, de azért résen kell lenni.
Ha hajlamos vagy valamire, előzd meg!
3/5 anonim válasza:
Amikor nekem volt ilyen kétséges fájdalmam, akkor a háziorvosom jó nagyot ütött a fájdalmas területre és amikor nem üvöltöttem fel, akkor azt mondta, hogy a vese nem fáj, gerinc porckorong okozta idegfájás. Az volt.
4/5 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom most lettem 19 kb 2 hete kezdtem hasizmozni, haspres stb amugy egeszseges vagyok elvileg mindig az voltam, biztos csak izulet, en is rautottem de akkor nem éreztem semmit
2023. jún. 1. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!