Pakoló munkától erős derékfájdalom?
Két hónapja dolgozom még csak ezen a helyen, de az utóbbi két hétben a megnövekedett munkatempó miatt (közeleg a karácsony) borzasztóan elkezdett fájni a derekam.
Földről kell derékmagasságba emelnem 18 kilóig napi több száz csomagot, sokszor folyamatosan lehajolva kell dolgoznom.
Az a baj, hogy hiába próbálok guggolásból emelni, akkor is olyan gyorsan kell dolgoznom, hogy nem tudok megállni “pihenni”, érzem hogy túlerőltetem jelenleg magam.
Könnyebbé tudom ezt valahogy tenni? Vagy jobb lesz később, csak nem szoktam még hozzá? :) Kenjem valamivel, az segít hosszabb távon is?
Nem szeretnék felmondani természetesen.
50 kilós nő vagyok. Igen, tudom hogy pudding vagyok, de gyakorlatilag délután 4-kor haza esek, és kb sírva kúszok be az ágyba, úgy fáj.
Ha fáj, pihentetés kell neki. Ha már elmúlt a fájdalom akkor lehet dolgozni azon, hogy helyesen végezd a mozdulatot. Valamilyen core tréning sem ártana.
Vigyázz a gerincedre. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!