Március vége óta faj a bal mellem. Tapintásra nem érzek benne csomót. Január végén szültem. Nem szoptatok. Volt-e már hasonló valakinek? 28 éves leszek úgyhogy velem egykorú válaszát keresem. Mammográfia+Uh elsőnek június 14.-en lesz
1. Vagyok újra. Csak 2 esetről tudok beszamolni, de abból most egyik se érint téged.
Az egyik amikor ciklikusan főleg a menstruáció előtt fáj a mell, a másik meg amikor a szoptatás alatt pl nem tud rendesen kurulni a mellbol a tej és azokból a rosszabbik esetben talyog alakul ki.
Ezek se életveszélyes állapotok. A talyogot is le tudják szívni és antibiotikummal megszunik a gyulladás.
Köszönöm,hogy újra írsz.
Igen,csak az az igazság, hogy sose szoptattam.
Ítélj meg nyugodtan de nem szerettem volna (ennek is van miérte) a kórházba kaptam egy gyógyszert amitől a tej “megszűnik” (itt Németországba másképp állnak hozza mint nálunk otthon ,ha így döntesz hát ez van, de a gyógyszert sem fontos be venned én be vettem) tehát én nem hinnem hogy a tej lenne a probléma.
Talyogot lehet érezni egyáltalán amúgy tapintással? Se lázas nem vagyok se nem piros a mellem semmi olyan jel kívülről nincs.
Tok normális annyi ,hogy faj a bal mellem nem felül hanem alul kivéve akkor nem faj ha ülök de ha mozgok akkor ja kellemetlen+fájdalom . Tudom tisztában vagyok vele hogy csak az orvos és a mammo+Uh fog tudni többet mondani. Csak gondolom írok ide hátha valakinek volt Mellfájdalom egy oldalú és meg sem találtak semmit. Mert bizony június 14 még messze és már szörnyen aggódom 😪
A talyogosodast észre vennéd. Nagyon fáj és akár lázas is lehetsz.
Nálad valószínűleg a mirigyek dolgoznak csak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!