Mennyire terheli meg a szivet 48 óra ébrenlét?
Nem nagyon szeretném megterhelni csórit, így is rossz. Viszont dolgozok és éjjelbe vagyok, épp a holtpontomon vagyok jelenleg.
Mennyire terheli meg a szivet ez a szituáció?

Nem is elsosorban a szivet terheli, hanem az agyi funkciokat veszited el, ugymint figyelem, reakcio ido, egyeb kognitiv dolgok. Masodlagos terheles a szivnek, meg az osszes tobbi szervnek, a szemedtol kezdve a kislabujjadig minden.
Attol, hogy ejszaka dolgozol, nappal aludnod kellene, hacsak nem akarsz meghalni. Es ahogy a harmas irta, de erthetetlenul le lett pontozva, az orok ejszakas vagy orok harommuszakos emberek, es orokke keveset alvo emberek nagyon fiatalon halnak (50-65 evesen), utolso par evuket demenciaban toltve, amennyiben nem vitte el oket hamarabb egy keringessel osszefuggo betegseg (agyverzes, infarktus es hasonlok).
En dolgoztam ejszakaskent, itt 2,5szeres penzt adtak erte, csinaltam 2 evig, felretettem egy csomo penzt, vettem egy hazat, es ma mar csak nappali muszakban vagyok hajlando dolgozni. Ha jot akarsz magadnak, aludj napkozben, legalabb 6-8 orat (a nappali alvas egyebkent sem egyenerteku az ejszakai alvassal)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!