Ezzel milyen orvoshoz menjek?
Figyelt kérdés
Egyszerűen kondiznék, de ha lábnap van megvagyok bolondulva.
Nem tudok lábazni, mert ha bemelegítek és nagyobb mozgástartományba végzek lábkörzést már akkor begörcsöl az egész lábam(mintha a szalagok nem bírnák)
Guggolás 3x12 kicsinál, begörcsölök mint az állat.
Ez már nem normális kategória.
Alsó háti szakasz ugyanez.
Hatazni tudok normálisan, de ha pl törzsemelést csinálok, az alsó hátam nagyon begörcsöl.
Mi lehet?
Kihez menjek?
Magnéziumot szedek jó ideje, nem javul.
20/F
Furcsa mód a biciklizéstől például nem görcsöl a lábam.
Valami a medence tájékán lehet szerintem vagy passz..
2023. ápr. 24. 21:35
1/2 anonim válasza:
Próbáld kisebb kitéréssel, akár három külön szakaszra bontva végezni a gyakorlatokat.
2/2 anonim válasza:
Szerintem túl vállalod magad bizonyos területeken. Még erősíteni kellene rá és használni izomlazítót. Ha meg nem múlik ultrahangot kérsz ott meg tudják nézni van e baj a szalagokkal, lehet anatómiai adottságod a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!