Sos menjek el orvoshoz?
Figyelt kérdés
4 napja nagyon fura dolgot kezdtem el észlelni. Ha kifújom mélyen a levegőt ahogy összepréselődik a mellkasom egy nagy dobogást érzek a gyomorszájam és szívemnél. Olyan érzés mintha hirtelen lebénulna az egész mellkasom mintha a szívem egy hatalmasat dobbana. Próbáltam nyomogatni pontosan mi húzódhat össze gyomrom,tüdőm vagy valami izom de nem tudok rájönni. Van hogy beszelélés közben is előjön. Neten nem találtam ehhez hasonló panaszt senkinél.2023. márc. 29. 23:06
1/5 anonim válasza:
Ez extraszisztolé vagy valami hasonló lehet, ártalmatlan pillanatnyi ritmuszavar, amitől a mellkasodban is furcsa érzést érzel addig a pillanatig amíg tart. Ezt a lebénulós érzést addig érzed csak ugye? Utána elmúlik. Én extrára gondolok, nekem is hasonló. Ha viszont folyamatosan érzed a szív rendetlenkedését és a mellkasodban a fura érzést, akkor megmutathatod dokinak. Figyeld meg nyugodt helyzetben talán elő sem jön, stressztől idegességtől is előjöhet. Ne nyomogasd, és próbálj nem koncentrálni rá.
2/5 anonim válasza:
A kilégzés spontán megtörténik, erőltetett kilégzésnél meg a bordaközi izmok és a hasizom húzódik össze. Próbálj meg magnéziumot szedni.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen a lebénulást csak abban a pillanatban érzem mikor megtörténik ez a dobbanás. Nagyon hasznosak voltak a válasazitok köszönöm szépen, elkezdek magnéziumot szedni azttán ha nem múlik megmutatom dokinak.
2023. márc. 30. 11:35
4/5 anonim válasza:
Szia! Magnesium Diasporal 400 extra direktet vegyél! Muelöbbi jòbbùlàst!
5/5 anonim válasza:
Ha nem hat a magnézium, én is azt ajánlom, hogy orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!