Mi lehet ez? Menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Olyan èrzèsem van mintha torkomban levegő lenne ès nem tudom felbüfögni, ès hányinger jött rám. Ès fèlelem èrzetem van, hogy meghalok. Mit tegyek? Egyre sűrűbben tör rám ez.2023. febr. 15. 06:44
1/3 anonim válasza:
Szia! Ugy tûnik, hogy kezdôdô pànik roham. Mihamarabb kezelni kell, mielött még elhatalmosodik teljesen rajtad. Gyògyithatò! Muszàj lenne bejelentkezned egy Pszichològushoz!
2/3 A kérdező kommentje:
Most olvastam, hogy nyelèsi nehèzsèg is tünet?
2023. febr. 15. 12:30
3/3 anonim válasza:
Olyan jellegű dolog, hogy az otthonodban érzel késztetés arra, hogy menekülnöd kell ki a levegőre olyan nem volt? Nekem ilyen tünetem is van...
Ez a nem tudom felbüfögni ez már rendszeres nálam is....
Van valami alternatív gyógymód amit esetleg lehetne alkalmazni otthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!