Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet ez a hónapjamba?

Mitől lehet ez a hónapjamba?

Figyelt kérdés

Pár hónapja tapintottam ki, illetve egyik reggel arra keltem, hogy fáj a hónapjam majd egy csomót találtam benne, borotválkozás után 1 héttel.

Azóta többször eltűnt, majd vissza.

Most ismét figyeltem, hogy mitől lehet (izzadsára gondoltam, nyirokcsomóra), szintén eltűnt, borotválkoztam, majd egy héttel később ismét fájni kezett és előjött.

Ez mitől lehet?

Mit lehetne tenni ellen? Borotvát váltani?

2023. ápr. 19. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
Szia! Valòszinû, hogy szôrtûszôgyulladàs okozhatja a csomòt! Probàld meg borotvàlkozàs helyett màs szôrtelenitô mòdszerre àtvàlltani.
2023. ápr. 19. 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha a hónaljadban benn érezted az lehet nyirokcsomó vagy mirigy. Ha a bőrödön van irritáció is lehet. Hogy megnyugodj menj el háti orvoshoz , vagy fotozd le azokat a napokat amikor megjelenik.
2023. ápr. 19. 22:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Mármint a hónaljadban??
2023. ápr. 20. 03:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Igen, a hónaljamban.

Ilyen tünetek mellett kell gyanakodni rossz indulatú dologra?

2023. ápr. 24. 23:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Menj el mammográfiás szűrésre , úgy jelentkezz be panaszod van . Megcsinálják az alap felvételeket megnézik és utána a doki is megvizsgál. Ha úgy látja még mintát is tud belőle venni. Hány éves vagy?
2023. ápr. 25. 10:07
 6/7 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok
2023. ápr. 25. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor ha jelentkezel mammográfiára téged korodnál fogva rögtön orvos fogad.
2023. ápr. 25. 16:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!