Valaki segítene elemezni a vér és vizelet vizsgálatom eredményét?
Holnap viszem le a körzeti orvoshoz, de addig is kíváncsiságból próbáltam utána nézni, hogy mégis mire számíthatok.
Tompa alhasi fájdalom miatt elküldött UH-ra, ott megvastagodott bélszakasz látszott a sigmabélen (valami gyulladás, a diagnózis diverticulosis volt a papíron), ma volt meg a labor, amiről már csak az éhgyomri vércukor hiányzik.
Én laikusként a bilirubin-nál látom, hogy magasabb valamivel, a többit a normál tartományban látom, de olvastam hogy ez sokszor nem elég, meg az orvos az összképet nézi.
De szívesen veszek észrevételeket. :)
Bilirubin miért lehet magasabb? Hogy lehetne csökkenteni?
Milyen ez a vérkép?
A bélgyulladásból pedig úgy néz ki sikerült (lekopogom) kigyógyítanom magam napi 1-1,5 liter gyógyteával (direkt vastagbélre 5 féle tea keveréke), talp reflexpont masszírozása, reggel 2dl búzafűlé por, meg szedtem 1 hétig gyulladáscsökkentőt.
Ez egy tokeletes verkep.
Az az icike-picike elteres meg annyira nem erdekes, nincs vele teendo.
Lehet pl pont a sok gyogyteatol meg a ki tudja milyen egyeb cuccoktol, amivel eppen akkor egy kicsit leterhelted a majad meg a vesed.
De ennyi elteres nem szamit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!