Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit vigyek kisműtétre az 1...

Mit vigyek kisműtétre az 1 évesemnek?

Figyelt kérdés
Fül-orr-gégészeti műtétre viszem a kislányomat. Elvileg reggel megyünk délután/este jövünk haza. Tubust kap a fülébe. Foggalmam sincs hogy hogyan készüljek. Az alap hogy ami kell 1 napra de nem tudom hogy az ördög aludni fog e....

2023. márc. 30. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pelenkát, tapszert/bebietelt
2023. márc. 30. 18:24
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Én vinnék magadnak is pizsit meg a babának is.

Törölköző

Pelenka popsitörlő

Étel

Ital

Telefon töltő

Mi egy hónapja voltunk bent műtéten, szintén fül orr gégészetin. Viszont maradnunk kellett, pedig alapból nekünk is azt mondták hogy nem kell majd. Szerencsére én vettem kaját is( bár műtét előtt nem ihatott/ ehetett ) utána viszont igen és jól jött hogy vettem kaját magamnak is meg neki is. Meg alapból vittem amiket írtam még, mert sosem lehet tudni.

2023. márc. 30. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
18%
Minek a pizsi? Pláne az anyának. Ambuláns műtét, nem kell ott aludni.
2023. márc. 30. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért írtam, mert mi is ambuláns műtéten voltunk és nekünk is úgy volt hogy nem kell maradni. Végül még is kellett.
2023. márc. 30. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én bepakoltam pár dolgot a babakocsi aljába és ugye vittem egy táskát ami nagyobb. Szóval nem okozott gondot hogy eltegyem ezeket. Azért is javaslom hogy vigye, mert inkább legyen.
2023. márc. 30. 18:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Sajnos a korházi pakolással rutinos vagyok, de így még nem kellett készülnöm...
2023. márc. 30. 21:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom :(
2023. márc. 30. 23:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Végül mi lett, megoldódott a problémája a gyermeknek?
okt. 13. 14:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!