Megharapott a hörcsögök, lehetek veszett?
Figyelt kérdés
Tudom, nem olyan nagy dolog de azért kicsit félek... kitudja milyen dzsungelben élhettek azért a beimportált höriknek a felmenői, és azért mégis csak van egy csomó betegség... a mutató újamat harapta meg, vérzik is kicsit, nem fáj annyira, de azért félek nagyon. Lehetek veszett? Menjek be a sürgősségire esetleg valamilyen oltásért?2023. márc. 23. 23:17
A kérdező szavazást indított:
Orvos SOS
Holnap haziorvos
Ne menj orvoshoz minden rendben nem lehetsz veszett
14 szavazat
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és nem tudom lehet e adni de amúgy nincs semmilyen oltása a hörinknek.
2023. márc. 23. 23:17
2/8 anonim válasza:
Bizony, ott a dzsungelban bármi megtörténhet. Még az is lehet, hogy a felmenői tigrisek voltak. Ha éjjel nem változol át farkasemberré, holnap menj el orvoshoz. Ha átváltozol, akkor meg már úgyis mindegy.
3/8 anonim válasza:
A nővéremet három helyen megharapta a hörcsöge, mikor 12 éves volt.
Kihívtuk az orvost és adott neki tetanuszt.
Ha nagyon félsz és megnyugtat, akkor menj el holnap a házi orvoshoz!
4/8 anonim válasza:
Igen lehetsz veszett, de nem kell aggódnod! A hörcsög csak akkor kapta volna el, ha te harapod meg őt. Így nem lesz semmi baja. De azért valamikor majd oltasd be, ki tudja még mi történik...
5/8 anonim válasza:
Lekezelted valami fertőtlenítőve, alkohollal, vagy vagy valamivel?
6/8 A kérdező kommentje:
Barackpálinka volt otthon, most azzal átitatott vattával ápolom.
2023. márc. 23. 23:35
8/8 A kérdező kommentje:
Voltam a háziorvosomnál, kaptam tetanuszt.
2023. márc. 24. 22:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!