?! 16 éves vagyok és kb 6-7 napja elkezdtem köhögni a semmiből nem fáj semmim a közérzetem jó étvágyam van de néha szédülök tudom a legjobb lenne elmenni orvoshoz, a köhögésem során fehér színű nyák távozik lentebb több
Figyelt kérdés
a szervezetemből száraz köhögéssel, nem mindíg távozik nyák. Picit fázok is, kb életem során 30-40 slukkot szívtam de nagyon félek higy tüdőrákom van vagy hogy COPD-M van ezért gondoltam megkérdezem hogy volt olyan akinél így kezdődött? Köszönöm a válaszokat. 😕jan. 23. 22:19
1/1 anonim válasza:
Nyugi, vagy elkaptál valami vírust vagy egy ún. néma refluxod jött ki, és megáll a slejm tőle a torkodban, amit felköhögsz.
COPD, tüdőrák a te esetedben (nagyon kevés cigi) kb. kizárt.
Azért menj el orvoshoz, hogy adjon a vírusodra valamit vagy a néma refluxodra tanácsot. Majd írd meg mit mondott a doki végül. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!