Vajon elég lesz az ujjat amputalni?
Sziasztok,a mamámnak érszűkülete van (az ujjában biztos),elfeketedett teljesen,kórházban van vasárnap óta,mondták hogy az ujját mindenképpen amputálni kell,de érfestét hétfőn azaz ma ígérték,hogy csinálnak de sajnos nem csinálták meg neki,szerdán lesz érfestés,az idegesít az egészben,hogy nagyon későn ment orvoshoz,hiába győzködtük,ígyis úgy kellett neki könyörögni,hogy menjünk be a kórházba,folyton elutasított minket,aztmondta hagyjuk békén gyógyul a sebe,de nem...egyre rosszabb lett ,pénteken mutatta meg nagy nehezen ..az viszont nagyon aggaszt hogy szenved ,nagy fájdalom van a lábában,és az egész lábfeje,bokája elvan dagadva és piros-lila,nemtudom hogy csak gyulladás miatt,vagy nagyobb a baj.
Tudom szerdán minden kiderül,de nem tudok szinte aludni annyira izgulok kérlek titeket aki volt hasonló helyzetben valamit mondjom

Nem tudom a választ, de jobbulást neki. Megértem, ha dühös vagy rá, hogy eddig miért halogatta, jobb lenne... Reméljük, hogy csak az ujját.
Szerintem ne hibáztasd, azért nem ment, mert neki is nehéz volt, talán mert félt, talán mert rossz szembesülni a mulandósággal...

Sziasztok
1honap korhazban let utan a mamamnak nagy er mutete volt,kipucoltak az ereit elvoltak meszesedve,valamint az elhalt labujjat le amputaltak,mar itthol van ,ahogy tudunk segitunk neki,a sebei szepen gyogyulnak ,kicsit nehez vele de a lenyeg hogy minden rendben legyen

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!