Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez rémálom lehetett a Covid...

Ez rémálom lehetett a Covid miatt, vagy tényleg nem kaptam levegőt?

Figyelt kérdés

Éppen Covidos vagyok, de semmi gond nincs a légzésemmel, és a fizikai terhelhetőségemmel. Este is jó közérzettel feküdtem le, és reggel is így keltem fel.

Azonban előző éjszaka kb. négyszer arra ébredtem, hogy nem kapok simán levegőt, amire emlékszem, hogy nyomó mellkasi érzésem volt, erősen fel kellett sóhajtanom és meg kellett fordulnom. Ezután mindig azonnal visszaaludtam.

A felébredés valós volt, de vajon a levegő hiánya rémálom lehetett?

2023. márc. 18. 21:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
53%

Párom se lett egyik tesztjén sem Covid pizitív!

Azóta se tudjuk mi bajunk volt valójában...

Előző voltam...

2023. márc. 22. 10:40
 22/27 anonim ***** válasza:
20,mérgezés.
2023. márc. 23. 00:37
 23/27 anonim ***** válasza:

Mérgezés?

Mindkettőnknek pár nap eltéréssel, és heteken át tartó lázzal, meg megfázásos tünetekkel, tüdőgyulladással?

2023. márc. 23. 10:04
 24/27 anonim ***** válasza:

23

Nem mindig mutatja ki a teszt a covidot. Nem mindegyik teszt jó. Nekünk is másodjára mutatta ki.

2023. márc. 23. 10:05
 25/27 anonim ***** válasza:

Nekünk egyszer sem, tőlem az Uzsoki SBO-n vettek vért is, mert már olyan szinten fulladtam, hogy bementem hogy itt fordulok fel, ha nem segitenek! Egyébként CT-ztek is még aznap...

Se Covid, se más.

Csak a többlebenyes tüdőgyulladást tudták megállapitani, szerencsére nem lett embóliám.

2023. márc. 23. 10:08
 26/27 anonim ***** válasza:

25

Lehet influenza vagy szimplán tüdőgyulladás is.

Anyámnak is ilyen tünetei voltak és tüdőgyulladása volt csak a háziorvos nem küldte tovább ezért komolyabb lett.

2023. márc. 23. 10:11
 27/27 anonim ***** válasza:
A nagy "covid" fulladozóknak tüdőgyulladása volt,ennyire egyszerű,csak szimplán be lettek hülyítve,hogy az "covid".
2023. márc. 23. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!