Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez rémálom lehetett a Covid...

Ez rémálom lehetett a Covid miatt, vagy tényleg nem kaptam levegőt?

Figyelt kérdés

Éppen Covidos vagyok, de semmi gond nincs a légzésemmel, és a fizikai terhelhetőségemmel. Este is jó közérzettel feküdtem le, és reggel is így keltem fel.

Azonban előző éjszaka kb. négyszer arra ébredtem, hogy nem kapok simán levegőt, amire emlékszem, hogy nyomó mellkasi érzésem volt, erősen fel kellett sóhajtanom és meg kellett fordulnom. Ezután mindig azonnal visszaaludtam.

A felébredés valós volt, de vajon a levegő hiánya rémálom lehetett?

2023. márc. 18. 21:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
A gyűlöletkampány elérte hatását. Szörnyű ezt látni.
2023. márc. 19. 20:19
 12/27 anonim ***** válasza:
7%
Milyen gyűlöletkampány.Elmondtam a véleményem,arról nem tehetek,hogy pár vírusrettegő,oltásimádó idióta lepontoz,mert nem egyezik az igazam az ő agyament kóvid baromságukkal.10/9 kovidrettegő birka utána sem nézett a dolgoknak.Mentek holtakozni,mert beszaratta őket a média,plusz a Rusvai féle férgek még nyomatták is,hogy igazuk van.Hol van most a nagy mindmeghalunk covidpestis??Elmondom,sehol,mert az emberek nagy része át lett b@szva ezzel az egész kovid faxsággal.Annyi a birka már...nem veszik észre,hogy a covid projekt is csak egy szelete az great resetnek,más néven new world order-nek.
2023. márc. 19. 20:29
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

13

Rendben, értem csak nyugodj le mert bajod lesz.

2023. márc. 19. 20:32
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Ennél több nehezen.
2023. márc. 19. 20:33
 15/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem magatok miatt aggódjatok! :D
2023. márc. 19. 20:54
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Oké csak ne húzd fel magad.
2023. márc. 19. 20:57
 17/27 anonim ***** válasza:
Na jó a sok hasznos válasz között megemlíteném hogy alvási apnoéd lehetett, amikor kihagy a lélegzésed. Figyeld ismétlődik-e, bár nem mindig észlelhető. A Covidhoz nincs köze.
2023. márc. 21. 22:48
 18/27 A kérdező kommentje:
Köszi! Igen, a válaszok eléggé elburjánzottak, szomorú...
2023. márc. 21. 23:24
 19/27 anonim ***** válasza:
53%
Végre,az utolsó előtti nem egy covidióta.
2023. márc. 22. 00:15
 20/27 anonim ***** válasza:

Nálam négy teszt (két kórházi, egy saját, egy munkaalkalmassági) sem tudta kimutatni a Covidot (oltatlan vagyok).

A jó franc se tudja mi volt tavaly januárba bajom, de pár napig én is majd megfulladtam éjszaka, meg reggel is, nem ment le a lázam tíz napig, napi hat szem algopyrinnel és két rubofenel se.

Egy hónapig majdnem úgy voltam mint akin átment egy tank...

Párom meg többször a gerincében érzett mellkasba kisugárzó fájdalmat, már halálfélelme volt hogy infartusa van.

2023. márc. 22. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!