Ez rémálom lehetett a Covid miatt, vagy tényleg nem kaptam levegőt?
Éppen Covidos vagyok, de semmi gond nincs a légzésemmel, és a fizikai terhelhetőségemmel. Este is jó közérzettel feküdtem le, és reggel is így keltem fel.
Azonban előző éjszaka kb. négyszer arra ébredtem, hogy nem kapok simán levegőt, amire emlékszem, hogy nyomó mellkasi érzésem volt, erősen fel kellett sóhajtanom és meg kellett fordulnom. Ezután mindig azonnal visszaaludtam.
A felébredés valós volt, de vajon a levegő hiánya rémálom lehetett?
13
Rendben, értem csak nyugodj le mert bajod lesz.
Nálam négy teszt (két kórházi, egy saját, egy munkaalkalmassági) sem tudta kimutatni a Covidot (oltatlan vagyok).
A jó franc se tudja mi volt tavaly januárba bajom, de pár napig én is majd megfulladtam éjszaka, meg reggel is, nem ment le a lázam tíz napig, napi hat szem algopyrinnel és két rubofenel se.
Egy hónapig majdnem úgy voltam mint akin átment egy tank...
Párom meg többször a gerincében érzett mellkasba kisugárzó fájdalmat, már halálfélelme volt hogy infartusa van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!