Bevettem 2 db 0.5 mg frontint, mire számítsak?
Figyelt kérdés
Évek óta van szorongásom és néha amikor túlnő rajtam beveszek 1-1 nyugtatót amit találok. Most hónapok óta először borzasztóan túlpörögtek a gondolataim és ne tudtam megnyugodni és annyira eluralkodott rajtam hogy bevettem az előbb 2 db frontint egyszerre. Legalább 3 éve egy szemet sem vettem be nyugtatót, akkor is kb 5-öt, mire számítsak így ha beüt? Lesz tőle bármi gondom? Kezdőknek még egyet sem ajánlanak én meg bevertem egyből kettőt2023. márc. 12. 01:23
1/12 anonim 

válasza:

Nem lesz semmi bajod tőle, max lelassulsz, meg alszol egy jót. Viszont azt javaslom, hogy sürgősen keress fel egy szakembert a szorongásod miatt, ne gyógyszerrel próbáld orvosolni.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Meglesz :)
2023. márc. 12. 02:16
3/12 anonim 

válasza:

Ennyit szoktam én is ha pl. fogrovoshoz kell mennem.
Addig nyitva tudom tartani a szemem, amíg a kezelés tart, aztán otthon átalszom a napot. Szóval egy kiadós alvásra számíthatsz.
4/12 anonim 

válasza:

Álmos leszel, és nyugodt, találkoztam olyannal aki a napot csak 3 mg al tudja elkezdeni, Másnap vegyél be 0,5 öt aztán törd ketté 0,25 következő nap,
5/12 A kérdező kommentje:
Aludtam tőle egy jót tényleg, habár pálinkát is toltam rá és néha úgy éreztem nem is alszok hanem repülök. Xd valójában kb erre számítottam, de akárhol utána néztem mindenki soknak tartotta, hogy ennyit veszek be, pedig azóta sincs gondom miatta
2023. márc. 14. 02:17
6/12 A kérdező kommentje:
És köszönöm a válaszokat!
2023. márc. 14. 02:18
7/12 anonim 

válasza:

3-as vagyok. Mindenki szervezete más, valakit egy fél kiüt, valaki 3-tól is ugyanúgy stresszel. Mondjuk alkoholt inni rá annyira nem jó ötlet, de örülök hogy jól végződött a dolog.
8/12 hosszúhajú 

válasza:

ne alkalomszerűen szedd, akkor nem tudja kifejteni a folyamatos hatását. mindig csak éppen csillapít de nem stabilan.
9/12 A kérdező kommentje:
Nekem nincs felírva, hogy szedjem csak valami oknál fogva itthon van egy doboz elfekvőben és abból szoktam bevenni ha tele a tököm. Kb 1 hónapja 3-at vettem be de akkor utána azt sem tudtam merre van az előre annyira bekábultam, viszont ezzel abba is hagytam. Ha egyszer eljutok normális pszihológushoz és esetleg ő ír fel akkor ésszel szedem majd, de elhatároztam hogy addig már rá sem nézek inkább.
2023. jún. 7. 20:20
10/12 hosszúhajú 

válasza:

igen, jó lenne. de ne pszichológus, mert ő nem írhat fel gyógyszert csak a pszichiáter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!