Nem merek szólni. Mire számítsak?
5 napja múlt el a mensim és amikor megvolt, kicsit véres volt a székletem. Akkor csak azt hittem, azért véres, mert hátrafolyt a vér és valójában nem is a székletem véres. De tegnap is és ma is enyhén (halvány rózsaszín színű) vér volt. Nem fáj az ürítés, nincs hasmenésem és nincs székrekedésem sem. Elég fiatal vagyok, még nem szóltam anyumnak erről. De lehet, hogy kéne. Én nem félek sem az orvostól, sem a tűtől, se semmi ilyentől. De tudni kell, hogy nagyon szégyellős vagyok és attól félek, hogy ha elmondom, anya orvoshoz visz és a seggemet fogják nézegetni és piszkálni. Nem akarom a fenekemet mutogatni, meg ilyenek. Meg az ilyeneknek, hogy endoszkóp, nem örülnék. Ha volt már valakinek ilyenben része, az tudna nekem segíteni? Nálad mi történt? Mire számítsak?
Az utóbbi 2 napban sem céklát, se semmilyen piros kaját nem ettem.
Előre is köszi!

Muszáj elmondanod, mert nagyobb bajt is jelezhet.
Simán lehet az is, hogy kicsit keményebb volt mert pl nem vittél be elengedo folyadékot.
Lehet aranyér is.
Lasson orvos vagy pedig hívjatok fel és kérjetek székletvizsgálatot.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!