Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért van ez hogy mostanában...

Miért van ez hogy mostanában semmilyen vírusról nem lehet hallani?

Figyelt kérdés
Sem covidról se majomhimlőröl se semmiről? Szerintetek lesz még vírus?
2023. febr. 27. 10:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne, olvasom is rendszeresen, bár valóban nem akkora hírérték, mint pl két éve volt. Sajnos tapasztalom is. Hónapok óta benne vagyok, novemberben biztató mosollyal: két hét múlva elmúlik...most: immunrendszer vagy legyőzi vagy nem. Szövődményes, van itt minden, nem tudjuk mi is ez, ide-oda utalgatnak, gyógyszereztek, de nem használt (mivel vírusra nincs...) Az egész család benne volt/van, ismerőseim is sorra kapják el, de pár hét alatt rendbejönnek. Nekem krónikus betegségek miatt nem akar javulni.
2023. febr. 27. 11:12
 12/14 anonim ***** válasza:
24%
Legyél büszke magadra, egy vagy a sok közül, akik miatt ennyire elhúzódott ez a járvány
2023. febr. 27. 11:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Az ismerőseim nem tőlem kapták el vagy messengeren fertőztem, esetleg a tőlem 1000 km-re lakó barátnőmre is chatelés közben ragadt?🤔 itthon vagyok 0/24, itthonról dolgozom, rohadtul unom ezt, csak orvoshoz járok, ha éppen tudok és képzeld, én egyike vagyok a kevés maszkos gyökérnek, aki ügyel arra, hogy ne terjesszen semmit, nekem nem kellett tanítani a kézmosást, nem tömjük koszos kézzel a kaját, rendszeresen fertőtlenítünk, a sok prolinak a covid elején ezt külön meg kellett tanítani..

Az hogy megbeszélés nélkül meglátogattak a kedves rokonok ősszel, betegen (nem közölték) nehogy legyen az én hibám legyen már.

2023. febr. 27. 13:12
 14/14 anonim ***** válasza:
9%
Napi provokáció covid-témában ezennel pipa.
2023. febr. 27. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!