Miért van ez hogy mostanában semmilyen vírusról nem lehet hallani?
Figyelt kérdés
Sem covidról se majomhimlőröl se semmiről? Szerintetek lesz még vírus?2023. febr. 27. 10:36
11/14 anonim válasza:
Hogyne lenne, olvasom is rendszeresen, bár valóban nem akkora hírérték, mint pl két éve volt. Sajnos tapasztalom is. Hónapok óta benne vagyok, novemberben biztató mosollyal: két hét múlva elmúlik...most: immunrendszer vagy legyőzi vagy nem. Szövődményes, van itt minden, nem tudjuk mi is ez, ide-oda utalgatnak, gyógyszereztek, de nem használt (mivel vírusra nincs...) Az egész család benne volt/van, ismerőseim is sorra kapják el, de pár hét alatt rendbejönnek. Nekem krónikus betegségek miatt nem akar javulni.
12/14 anonim válasza:
Legyél büszke magadra, egy vagy a sok közül, akik miatt ennyire elhúzódott ez a járvány
13/14 anonim válasza:
Az ismerőseim nem tőlem kapták el vagy messengeren fertőztem, esetleg a tőlem 1000 km-re lakó barátnőmre is chatelés közben ragadt?🤔 itthon vagyok 0/24, itthonról dolgozom, rohadtul unom ezt, csak orvoshoz járok, ha éppen tudok és képzeld, én egyike vagyok a kevés maszkos gyökérnek, aki ügyel arra, hogy ne terjesszen semmit, nekem nem kellett tanítani a kézmosást, nem tömjük koszos kézzel a kaját, rendszeresen fertőtlenítünk, a sok prolinak a covid elején ezt külön meg kellett tanítani..
Az hogy megbeszélés nélkül meglátogattak a kedves rokonok ősszel, betegen (nem közölték) nehogy legyen az én hibám legyen már.
14/14 anonim válasza:
Napi provokáció covid-témában ezennel pipa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!