Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet-e szívritmuszavarom,...

Lehet-e szívritmuszavarom, vagy csak a sok stressz miatt alakult ki?

Figyelt kérdés
Egy pár hete kezdődtek a tüneteim, nehézlégzés, fáradékonyság, kifaradas, szédülés enyhén. Voltam az orvosnál, vették vért csinaltak ekg-t vernyomast mértek.

2023. febr. 19. 10:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem találtak semmit,akkor könnyen lehet,hogy pszichés.Ezzel most persze nem kételkedem a tüneteidben,csak máshol kell keresni a probléma gyökerét.
2023. febr. 19. 11:03
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azért..
2023. febr. 19. 11:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem tök ugyan ilyen tüneteket okoz, ha nem mozogtam eleget egy ideje és marha stresszes a meló...
2023. febr. 19. 11:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Értem, hogy tudnám enyhíteni a tüneteket, a mindennapi teendőimet nagyban befolyásolják..
2023. febr. 19. 11:51
 15/18 anonim ***** válasza:

Le kell fogyni, mozogni kell és nem azon gondolkozni, hogy biztosan szar a szíved.

Keress fel egy pszichiátert arra van szükséged nem ekg-ra.

Komolyan nem értem, hogy lehetnek emberek ennyire bolondok, hogy beképzelnek maguknak betegséget ahelyett, hogy elhinnék az orvosnak hogy nincs bajuk.

2023. febr. 19. 11:54
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok annyira túlsúlyos a bmi-m 26. Hogy tudnék egészségesebben élni?
2023. febr. 19. 11:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem kell leirni, milliószor le van már írva a neten, és valószínűleg te is tudod.
2023. febr. 19. 14:36
 18/18 anonim válasza:
Szia! Nem csak a szív eredetű gondok okoznak szív problémákat. A hormonok, az emésztőrendszer hibás működése okoz gyakran ritmuszavarokat. Én 4 éve küzdök vele, minden leletem negatív hálistennek. A probléma ott kezdődik, hogy nálunk pl a hormonok vizsgálatát SEM veszik komolyan, holott rengeteg betegség abból ered pl és még sorolhatnám. Azt kellene megtalálni, hogy miből indult ki a probléma és azon a területen vizsgálódni. Azt meg, hogy menj e pszichológushoz Te érzed, hogy szükséged van e rá. Engem is oda küldtek amikor egyik drágalátos orvos sem találta meg a bajom forrását, mivel mind csak a saját területén ér valamit, átfogóan nem látják át. A pszihiáter barátnőm sem tartja indokoltnak hogy ilyenekre járjak, ő meg azon van kiakadva, hogy a selejt orvosok mindenkit hozzájuk küldenek, akikkel nem tudnak mit kezdeni :D vicces nem? A stressz-t mindenesetre kezelni kell MAGADBAN, abban más nemfog tudni segíteni, a sport jó kikapcsolódás. Sok sikert, hogy rátalálj a problémádra, hidd el rengeteg ember van így rajtad kívül, és még élünk :D ja és a nagy orvosláshoz még hozzáfűzném, hogy pl nincs glutén érzékenységem vagy allergiám, de a fehér liszttől fokozottan rosszul vagyok pl :D mégsem lehet összekapcsolni egy pozitív lelettel, saját tapasztalatból kerülöm. Az ételekre figyelj oda, tapasztald ki van e olyan amitől előjön a rosszullét és kezd el elhagyni, meglátod mi minden történik, ha odafigyelsz a saját tested jelzéseire! 30/Nő
2023. máj. 9. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!