Stressz okozta szívritmuszavar?
Figyelt kérdés
1-1,5 hete érzem, hogy néha kihagy egyet a szívem és aztán egy nagyobbat dobban. Van, hogy sokszor egymás után, van hogy sokáig nem csinálja. Ma picit nyugisabb napom volt és ritkábban éreztem. Ez a hét viszonylag pörgős volt, és a tünetek egyik napról a másikra jöttek. Lehet, hogy a stressz miatt van?2020. jún. 15. 17:30
1/4 anonim válasza:
igen valószinű, nekem ha kapkodok akkor is előjön
2/4 anonim válasza:
Stressz, kimerültség, izgalom hatására is lehet szívkihagyás. Okozhatja még szorongás,pánik. Extraszisztoléra jó a magnézium, a Q10, b.vitaminok. Egy vizsgálat is jó lenne.
3/4 anonim válasza:
Tegnap nekem órákon keresztül 110-120 között volt a pulzusom, iszonyat rosszul éreztem magam, azt hittem, elpusztulok. Az utóbbi 15 évben már sok ilyen rohamom volt. Többször jártam ügyeleten, kardiológián, soha nem találtak semmit. A diagnózisom generalizált szorongás és pánikbetegség. Rettenetes dolog.
4/4 anonim válasza:
Nekem ennél sokkal durvább volt. Konkréten percekig össze vissza vert. Főleg fekvő helyzetben. Fel évet kellett várnom a kardiológiai időpontra ahol csak egy ekgt voltak hajlandók csinalni. Amin semmi nem latszott az orvos lerazott azzal hogy biztos a refluxtól van pesig tuti nem. Mert 2 hónapja szedek kalciumot a magnezium mellé es azota ezek az össze vissza ütesek elmúltak mar csak 1 -1 nagyobb dobbanás van. De szerinte nem a kalcium mulasztotta el. Pedig a refluxomar nem kezeltek semmivel és nem lett se jobb se rosszabb. Szóval kb leraztak hiaba kért a beutalón a haziorvos holtert nem tettek fel mert még nem faj a mellkasom és nem ajultam el. Kb ez kell ehhez hogy foglalkozzanak veled. Az nem zavarta az orvost hogy gyakran szédülök es folyton álmos vagyok. :( próbald meg a kalciumot sokaknak segitett. Vesztenivalód nincs vele. En 400mgot szedek mellé 200mg magnéziumot. Barmit mond az orvos ahogy elkezdtem szedni napról napra jobb lett. Veszteni valod nincs vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!