Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ma kiderült, hogy skizoid...

Ma kiderült, hogy skizoid vagyok, gyógyszert írnak majd fel rá, én nem vagyok hajlandó beszedni, nagyon félek a gyógyszer mellékhatásaitól! Meg lehet valahogy úszni? Nem akarok gyógyszert szedni!

Figyelt kérdés
18/L

2023. febr. 14. 14:23
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy kihulljon a hajam, nem akarok meghízni, elég csinos vagyok most...
2023. febr. 14. 14:37
 12/21 anonim ***** válasza:
46%

Szedd a gyógyszert amit adnak, ha már felírják az nem véletlenül van.

Vagy inkább egyszer csak mert éppen ideges leszel megölsz valakit?

2023. febr. 14. 14:37
 13/21 A kérdező kommentje:
Én nem gyilkolnék soha, azért addig nem mennék el. El kezdem majd szedni de ha tönkre teszi a külsőmet majd akkor abbahagyom.
2023. febr. 14. 14:39
 14/21 anonim ***** válasza:
Nekem mondták, hogy a Ketilepttől éhes leszek, de nem tapasztaltam ilyet. Gondolj néha a dolog jó oldalára, fő hatására is. Nyugodtabb leszel, nem csuknak börtönbe, nem ártasz akaratlanul másoknak. Ezek nagy előnyök számodra is! A hajhullást sztem csak kitaláltad. Mikor derül ki, hogy milyen gyógyszert kapsz? Államiban voltál, vagy magánban?
2023. febr. 14. 14:39
 15/21 A kérdező kommentje:
Magánba
2023. febr. 14. 14:40
 16/21 anonim ***** válasza:
a magán jó, állítólag, ott rugalmasabban tudnak felírni gyógyszereket.
2023. febr. 14. 14:41
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Ha valóban skizoid vagy akkor biztos lehetsz benne, hogy nem fogod tudni mit csinálsz egy dühkitörésedben éppen.

Majd ha utána kitisztulsz megtudod mit tettél.

Nem véletlenül javasolják a gyógyszert ha valóban szükséged van rá.

Ha olyan szép vagy nem fogsz megcsúnyulni tőle max nem leszel idegbeteg megszűnnek a dühkitöréseid.

2023. febr. 14. 14:42
 18/21 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lesz és jót írnak fel..
2023. febr. 14. 14:42
 19/21 A kérdező kommentje:
17/ Megnyugtattál kicsit, köszii(:
2023. febr. 14. 14:43
 20/21 anonim ***** válasza:
90%

Gondolj úgy erre, hogy nem leszel kiszolgáltatva ennek a vadságnak, hanem jobban kézben tudod tartani az életedet. Másrészt gondolom többféle gyógyszer van erre is, ha egyik nem jön be, lehet másikat, vagy kisebb adagra átállni.

Írd fel az összes kétségedet, szorongásodat ezzel kapcsolatban, és amikor mész orvoshoz, azt mind kérdezd meg tőle.

2023. febr. 14. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!