Ma kiderült, hogy skizoid vagyok, gyógyszert írnak majd fel rá, én nem vagyok hajlandó beszedni, nagyon félek a gyógyszer mellékhatásaitól! Meg lehet valahogy úszni? Nem akarok gyógyszert szedni!
Figyelt kérdés
18/L2023. febr. 14. 14:23
1/21 A kérdező kommentje:
A doki azt mondta, hogy előbb utóbb skizofrén leszek....
Nagyon félek nem akarok gyógyszerezve élni...
Annyi hogy hirtelen felkapom a vizet és olyankor agresszív vagyok és neki tudnék menni bárkinek, meg néha van üldözési mániám este az utcán ha sötét van, néha nappal is félek egyedül az utcán.
Mondjuk kiskoromban sok rémisztő filmet néztem, lehet hogy csak annak hatására van üldözési mániám.
2023. febr. 14. 14:26
2/21 anonim válasza:
Mit írtak fel? Én Ketileptet szedtem depresszióra, attól csak annyi történt, hogy nagyon álmos voltam, amúgy segített.
3/21 A kérdező kommentje:
Még nem mondták mit fognak felírni, de már most ideges vagyok...
2023. febr. 14. 14:31
4/21 anonim válasza:
Kérdezz rá itt konkrétan arra a gyógyszerre, hogy azzal kinek milyen mellékhatása volt.
5/21 anonim válasza:
Elhiszem, régen, én is tiltakoztam volna a gyógyszer ellen, de egy éve annyira rosszul voltam, hogy örültem, hogy van ilyen lehetőség. A nélkül már nem élnék.
6/21 anonim válasza:
de már lehet, hogy fel is tettek ilyen kérdést, keress rá majd, ha meg lesz a neve. Meg más fórumokon is valszeg tudsz olvasni tapasztalatokról.
7/21 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok rosszul csak ilyen vad a természetem és sokszor el kap az ideg és megmondom az igazságot, és az engem bántó embereknek a magamét...
2023. febr. 14. 14:33
8/21 A kérdező kommentje:
6/rendben
2023. febr. 14. 14:33
9/21 anonim válasza:
S mondtak valamit, hogy ezt csak egy ideig kell majd szedni, vagy most már mindig? Az sem mindegy.
10/21 A kérdező kommentje:
Azt mondták hogy már mindig majd.
2023. febr. 14. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!