Colitis Ulcerosa?
Sziasztok! Az elmúlt napokban Colitis Ulcerosaval diagnosztizáltak. Lassan 4 hete tart a dolog. Elég fiatalon kezdődött ez most, ugyanis 16 éves vagyok (fiú). Azt mondta a doki, hogy mindenféleképpen hagyjam ki az étrendemből a tejtermékeket és hogy ne egyek sok rostos dolgot. Ma kezdtem el szedni a gyógyszereket (szteroidokat) de még nincs különösebben változás (bár nyílván ez az első nap kezelés után csoda is lenne) Aki már régebb óta küzd a betegséggel, neki milyen észrevételei vannak? Körülbelül mennyi időn belül enyhülnek a tűnetek a gyögyszerek hatására? A tejtermékeket növényi tejekkel és tejtermékkel helyettesítem, ami pedig a rostos ételeket illeti, délelőtt eszek egy banánt és ennyi.
Tudnátok javasolni valamit, hogy ne kelljen gyökeresen megváltoztanom mindent a betegség kezelése érdekében?
Nekem igen, de sem a leleteidet nem ismerem, orvost felülbírálni meg abszoút nincs jogom.
Majd esetleg írd meg, hogy mizu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!