Lehetséges hogy cukorbeteg vagyok?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Mostanában arra lettem figyelmes, hogy mintha tobbet innek mint regen (kb. ilyen 3 liter/nap kore lonem be). Sokat is járok vizelni, de ez már elég régóta így van nálam, így aztán már hozzászoktam. Illetve még nagy ritkán, ha nem eszek egész nap van hogy leesik a vércukrom, és elkezdek remegni. Kb. 1 éve voltam vérvételen (teljes labor), akkor azt mondták jók az eredményeim. Sportorvosnál legutóbb tavaly tavasszal voltam, vizeletemre ott se mondtak soha semmit. Előfordulhat, hogy ennyi idő alatt kialakul cukorbetegség?2023. jan. 19. 00:23
11/15 A kérdező kommentje:
Nincs csaladomban cukorbeteg es szinte soha se volt
2023. jan. 23. 08:40
12/15 A kérdező kommentje:
Meg mostanaban eszrevettem 3-3 tyukszemet (sztem az) mind2 talpamon, de gondolom az csak azert van mert soha se kezeltem oket
2023. jan. 23. 22:09
13/15 Ypszilon1980 

válasza:

Majd kiáztatod, sokszor az is segít, de ez nem cukorbetegség.
14/15 anonim 

válasza:

Kérdező mindenáron meg akarja győzni a válaszolókat, hogy márpedig ő cukorbeteg. Ha ilyen szentül megvagy róla győződve, akkor kérj a háziorvostól beutalót cukorterhelésre, vagy menj el magánúton. Akkor legalább Te is megnyugszol, ha tudod az eredményt.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem akarok meggyőzni senkit, es tudomasul vettem h nem vagyok az (szerencsere)
2023. jan. 29. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!