Légmell vagy tüdőembólia?
Szia, nekem is szokott lenni, általában nem találnak semmit. És kis időn belül el is múlik.
Nem stresszelsz valamitől? Mi után jelentkezett ez a problémád? Nincs valami mentális betegséged, az miatt is szokott előfordulni ilyen.
Legtöbbször olyan embereknél szokott előfordulni ilyen, aki magas vékony, ezt egy ismerős doki mondta neksm is, mikor voltam nála.
Ha van valami baj, írj privátban, és megpróbálok segíteni. Esetleg rá írok a dokira, ha úgy van.
De nem valószínű, hogy légmell, az eszméletlenül nagy fájdalommal jár, és nem húznád sok ideig vele, tüdőembóliád, meg 100%, hogy nincs, fiatal is vagy, és nem ezek a tünetei, általában ott van egy fáradékonyság, és láb fájdalom előtte. És spontán jön.
20/F
Légmell ami kis mértékű, az nem légmell. Mármint nekem így mondta a Doktornő. Van egy hasonló betegség, ami miatt lehet ez, de az rendeződik idővel.
Kérdező, szerintem cdak szimplán hipochonder, ahogy én is és sokan. Szóval, addig nem lesz neki jobb, míg ki nem vizsgálják.
Ez ilyen, és nincs ezzel semmi baj.
Nincs bajod nyugi. Pánikroham is lehet enyhébb, és attól is lehet, hogy maradt a fájdalom a mellkasodban, vagy csak félre ment a levegő. Rosszul mozdultál.
Ne olvass semmiképp róla, azzal többet ártasz magadnak.
Megnyugvás kedvéért elmehetsz házidokihoz, az meg még az nap elküld téged, egy mellkas röntgenre.
De ha szeretnéd tényleg megkérdezem a doktornőt, csak fogalmaz meg neki egy szöveget.
Nem szedsz valami gyógyszert? Túlsúlyod nincs? Mert az is nyomhatja a mellkasod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!