Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet hogy elkaptam a lánytól...

Lehet hogy elkaptam a lánytól a betegséget?

Figyelt kérdés
Most nem a szokásos kérdés következik amit itt általában föltesznek hogy láttam egy szép lányt hogy szólítsam meg,hanem most másról van szó.Ma voltam egy kisboltban vásárolni és egy szép lány szolgált ki.Viszont ez a szép lány betegnek látszott,könnyezett a szeme,folyt az orra,köhögött.Vettem tőle dobozos üdítőt,ő meg is fogta hogy lehúzza a vonalkódot aztán visszaadta.Ezután én kimentem,kibontottam a dobozos üdítőt és megittam.A számba vettem a dobozt,amit ő azelőtt megfogott.Most lehet hogy elkaptam tőle én is?30/F

2023. jan. 8. 21:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
#8 Neocitránt, mi? Amikor már arra húzzák a szájukat a mai fiúk, hogy egy lánynak kifizessék a kávéját. :D
2023. jan. 10. 17:40
 12/13 anonim válasza:
Visszamentem de egy másik lány volt ott.Ő nem volt beteg🙂
2023. jan. 10. 19:25
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a beteg lány beteget jelentett. Próbálkozz később! Esetleg ha legközelebb sem lesz, kérdezz felőle!
2023. jan. 10. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!