Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet hogy elkaptam a lánytól...

Lehet hogy elkaptam a lánytól a betegséget?

Figyelt kérdés
Most nem a szokásos kérdés következik amit itt általában föltesznek hogy láttam egy szép lányt hogy szólítsam meg,hanem most másról van szó.Ma voltam egy kisboltban vásárolni és egy szép lány szolgált ki.Viszont ez a szép lány betegnek látszott,könnyezett a szeme,folyt az orra,köhögött.Vettem tőle dobozos üdítőt,ő meg is fogta hogy lehúzza a vonalkódot aztán visszaadta.Ezután én kimentem,kibontottam a dobozos üdítőt és megittam.A számba vettem a dobozt,amit ő azelőtt megfogott.Most lehet hogy elkaptam tőle én is?30/F

2023. jan. 8. 21:46
A kérdező szavazást indított:
El lehet kapni a boltban az eladótól is a náthát
Az eladótól nem lehet elkapni a náthát
Bárhol elkaphatjuk a náthát
Ha rendszeresen mosunk kezet,nem kapjuk el
19 szavazat
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Amúgy kedves volt a lány azon gondolkozom holnap visszamegyek oda vásárolni még ha beteg is a lány.Bár nem akarok elkapni semmit.🙁
2023. jan. 8. 21:47
 2/13 anonim válasza:
100%
Annyira nem félhetsz hogy elkapod ha vissza akarsz menni hozzá holnap is.Ha visszamennél holnap mégis,vegyél föl maszkot.És ne egyél igyál semmit az utcán,hazaértél moss kezet.A dobozból máskor öntsd ki az üdítőt egy pohárba.
2023. jan. 8. 21:52
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Azokat a dobozokat különféle rágcsálók is összepisilhetik, nem annyira egészséges belőle inni. Akik az árut pakolják, azok is lehetnek betegek + néha a vásárlók is összefogdossák: megnézik az összetevőket vagy csak meggondolják magukat, hogy mégse kell (még).
2023. jan. 8. 21:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért a lányt szívesen elkapnád, nem? ;)
2023. jan. 8. 21:59
 5/13 A kérdező kommentje:
4 igen,vissza is akarok menni holnap,megkérdezem jobban van e már,megkérdezem tőle vigyek e neki valamit a gyógyszertárból:)
2023. jan. 8. 23:26
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor az ezres mellett oda csusszantom egy kis cetlin a számom és a facebook cimem.
2023. jan. 9. 03:04
 7/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Most akkor a csaj a lényeg, nem? Már úgy látom az üdítős doboz csak eszköz. Menj vissza, aztán hajrá.
2023. jan. 9. 06:58
 8/13 anonim ***** válasza:
76%

Kerdezd meg jobban van e , tegnap igen betegnwk tűnt.

Pár neocitrant vegyel neki, ha ugy látod meg kicsit taknyos.

2023. jan. 9. 08:43
 9/13 anonim ***** válasza:
86%

Dolgoztam eladóként, és a hozzád hasonló nyomulósokkal a tköm ki volt.

Láttam, ki az, aki csak "miattam" jár, meg próbálkozik... ember, az a munkahelyünk, nem randihelyszín, meg randikérő helyszín.

Aki annyival nem tisztelt meg hogy a munkaidőm után hívjon randira, hanem ott helyben vagy odacsúsztatta a számát, mondván majd ÉN hívjam fel, az még ha helyes volt is automatikusan szkippeltem.

2023. jan. 9. 10:46
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Ja, és aki bármit hozott, az rögtön ment a kukába, ugyanis nem vagyok olyan hülye, hogy egy random vadidegen pasastól - aki amúgy rám van szállva - bármit elfogadjak.
2023. jan. 9. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!