Holnapra feltétlenül meg kell gyógyulnom, de sajnos hőemelkedésem van, anyám nem fog kiengedni a házból, ha lázas vagyok. Mit tegyek? Milyen ürüggyel menjek ki a házból, vagy hogyan gyógyuljak meg gyorsan de nagyon!?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos találkozóm van holnap. Ha le kell mondanom meghalok lelkileg.....
Az jó ötlet ha azt mondom anyámnak hogy orvoshoz megyek? 14:5 re kinn kell lennem a pályaudvaron holnap valamit ki kell találnom máskülönben nem mehetek ki a házból.
2022. dec. 28. 10:16
11/21 A kérdező kommentje:
Jobban vagyok(: Már nem vagyok lázas, remélem már nem is leszek és anyám kienged a lakásból, úgy tudja, hogy a barátnőmmel talizok:D
2022. dec. 29. 06:02
12/21 anonim válasza:
Hajra :)
Egy jóképű 23 éves sracert en is kimennék :D
Egy szinten 18 eves lany
14/21 anonim válasza:
Tehát nem csak felelőtlen vagy, hanem hazudós is. Remek.
16/21 A kérdező kommentje:
Nem jött a srác elvileg lekéste a buszát és nem akart már eljönni mert félt hogy megharagszok azt mondta...
Hát nem tudom kicsit fura:D
2022. dec. 30. 07:40
17/21 anonim válasza:
:( sajnalom
Probalkozz megegyszer vele esetleg
18/21 A kérdező kommentje:
Majd legközelebb eljön azt mondta.
2022. dec. 30. 07:43
19/21 anonim válasza:
Nem ram tartozik: alkalmi kapcsolatot akarsz ( csak szex) vagy tartos?
Ha tartos,akkor nyugodtan varhat o is rad :)
20/21 A kérdező kommentje:
Tartósat.
2022. dec. 30. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!