Ha előrehaladott daganatos megbetegedésem lenne akkor a nagylabor mindenképpen mutatna valami súlyos eltérést?
Figyelt kérdés
Már nem tudom mi bajom. A labor oké, volt béltükrözésem, hasi UH, mellkas röntgen, kardiológiai vizsgálat is rendben. De olyan rohadt gyengének, fáradékonynak érzem magam állandóan, állandó migrénem van, és sorvadnak az izmaim. Ez utóbbi a legszembetűnőbb. Hiába sportolok aktívan olyan renyhék lettek az izmaim, minden nehezebb, a legtöbb nadrágom ami jó volt rám csak lóg rajtam, olyanokat hordok amik anno rám sem fértek és nem kövér voltam csak volt izomtömegem. Lassan semmi karom, nyakam, hátizmom amitől állandóan fáj a gerincem. Egy roncsnak érzem magam. Az orvos szerint minden oké a leletekkel akkor mi a franc bajom lehet? Milyen kivizsgálásra menjek még? Ugyanúgy eszem, alszom mint korábban.2022. dec. 26. 17:27
11/11 anonim válasza:
Melyik orvos foglalkozik ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!