Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ellenőrző nagylabor eredményét...

Ellenőrző nagylabor eredményét viszitek a háziorvoshoz, hogy mondjon rá valamit, hogy mit változtassatok?

Figyelt kérdés

2021. dec. 18. 06:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Max felhívom, nem kell vinni, látja.
2021. dec. 18. 06:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Múltkor én elküldtem neki e-mailen, bár én is láttam, hogy olyan nagy eltérések nincsenek.
2021. dec. 18. 10:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem is kismértékű az eltérés, viszont a rossz koleszterinem tér el, ami legutóbb sem volt jó.

Engem érdekelne valami javaslat.

2021. dec. 18. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Mennyire tér el? Mozgással, tudatos táplalkozással lejjebb vihető, de egy részről genetikai háttere van, ami ellen sok mindent nem lehet tenni, max gyógyszert szedni rá.
2021. dec. 18. 10:39
 5/5 anonim válasza:
Ha nem is személyesen, de e-mail vagy telefonos egyeztetés véleményem szerint ajánlott.
2022. jan. 2. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!