Ez vajon minek a jele?
Figyelt kérdés
3 hete tüdögyulladással azonos tüneteim voltak. Elmentem orvosohoz és azt mondta, hogy nincs tüdőgyulladásom. 1 hét alatt ki is gyógyultam belőle, de viszont kb. 5 napja más tünetek jelentkeztek. Állandó nehézlégzés, gyakori tenyérizzadás, kiszáradás. Van itthon nekem egy pulzoximérőm és az 100%-os oxigénszintet mutatott, szóval tüdő és szívbetegségem nincs. Mitől lehet ez?2022. dec. 23. 19:40
2/9 A kérdező kommentje:
Cukromat nem tudom. Gondolod lehet cukorbetegség?
2022. dec. 23. 20:29
3/9 anonim 

válasza:

Nem gondolom, de a tüneteid olvasva beugrott...
Járj utána.
4/9 A kérdező kommentje:
Próbálok, de nagyon kiszolgáltatott vagy a mostani helyzetben.. Max. jövőhéten tudnék eljutni a háziorvoshoz,és azért is írok ide mert őszintén nagyon megijedtem, hogy mi lehet ez, de az oxigénszintem láttán megkönnyebbültem mert arra is gondoltam, hogy valami tüdővel kapcsolatos panaszom van
2022. dec. 23. 21:05
5/9 A kérdező kommentje:
Vagyok*
2022. dec. 23. 21:05
6/9 anonim 

válasza:

Nincs közeli ismeretségi körben valakinek vc. mérő keszüléke?
7/9 A kérdező kommentje:
Nincs sajna mivel külföldön élek és még nagyon magyart se ismerek
2022. dec. 24. 01:14
8/9 anonim 

válasza:

Patikában nem mérik meg,mint itthon?
9/9 A kérdező kommentje:
Még nem voltam patikában szóval passz
2022. dec. 24. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!