Hol mérik a magyar radioaktív sugárzást? Itt a háború szele, ez egy halál komoly kérdés.
Figyelt kérdés
2022. dec. 22. 10:38
2/8 Kőbalta22 válasza:
Vegyél sugárzásmérőt ha félsz. Nekem van, de nem mérgetem, hiszen nincs baj.
3/8 A kérdező kommentje:
Na igen, csernobilkor még ennyit sem mondtak. Simán beszívtuk, beszívtam. Jóval később tudtuk meg. Mindkét nagyszülőm, és anyám is rákban halt meg. Nem volt kellemes élmény végignézni. Szerintem most sem fognak pánikot kelteni. Olyan oldalakat keresek, ahol napi adatok vannak.
2022. dec. 24. 09:04
4/8 A kérdező kommentje:
eMAG on vagy Alza.hu-n van sugárzás mérő?
Vagy az Euronics?
2022. dec. 25. 07:29
5/8 anonim válasza:
Fent Csillebércen, a KFKI (Központi Fizikai Kutató Intézet) telephelyén is, ahol eleve egy kutató reaktor is van. Az 1986-os csernobili esetnél is jelzett, nagyon komoly vizsgálat indult.
6/8 Kőbalta22 válasza:
Terra-p mérőt kapsz már viszonylag olcsón. Vagy van olcsóbb is a weben.
8/8 anonim válasza:
Nem kell mérőműszer. Minden országban több állomás méri, és a mért adatokat közzé is teszik: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!