Mit tegyek ha nem akar elmúlni a vesefájdalom?
Ma reggel elkezdett fájni a vesém mind két oltalt, de elég kibírható volt a fájdalom. Dêlután elutaztam egy másik városba vonattal kb 3 órát voltam ott és egész végig kint voltam a -9°C kb és amikor elindultam hazafelé akkor nagyon elkezdett fájni alig bírtam megmozdulni. Minden egyes lépés egy kín fájdalom volt. Mikor haza értem megittam egy kamilla és egy csalán teát, akkor ameddog kortyolgattam addog egy kicsit enyhült a fájdalom, de mikor lefeküdtem hogy aludjak akkor mégjobban elkezdett fájni (hozzáteszem hogy kb 2 hete influenzába vagyok benne és kezdek kigyógyulni belőle)
Ésnem birok egyik oldalra sem feküni annyira fáj (vettem be egy Ibuprofen 400 mg, de ez sem segit enyhiteni) (hétvégén meg nincs nyitva a doki.
Mit csináljak hogy enyhüljön a fájdalom?
19L
Kórházban sürgösségire menj.
Milyen a vizeleted? Ha csíp/fáj/véres akkor húgyhólyaggyulladásod van ami felszállt a vesédre ott gyulladást eredményezve. Antibiotikumkúra kell rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!