Vesefájdalom. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Kb. két hete kezdtem el érezni, hogy random belenyilall a vesémbe a fájdalom, na jó, 2 hét alatt 2x éreztem kb, de az évek alatt volt már ilyen párszor, csak mindig elmúlt (ezt úgy értsétek, hogy 1 fél év alatt max 1x éreztem akkor). Egyébként a bal vesém érzem, plusz 2 napja ammóniás sötétsárga lett a vizeletem, fájt az alhasam és a pisilés (szúró érzés), akkor “átmostam” sok teával, folyadék, azóta a pisilés jobb és már nem szagos, a vesém ugyanakkor random belenyilall és érzem pl. akkor is kicsit, ha lehajolok, vagy enyhe nyomásra. A háziorvos ma felírt nekem antibiot, amit egy hétig kell szednem (Savulin). Segíthet? Nagyon kellemetlen. Egyéb tanács lenne még vesefájdalomra/ ellen? Köszönöm előre is. :(2022. júl. 30. 00:03
1/2 anonim válasza:
Veseko, vesegyulladas, holyaghurut ami felszallt…
2/2 anonim válasza:
Nem ártana egy vérvétel meg vizelet vizsgálat, plusz egy ultrahang vagy röntgen. Ezek a vizsgálatok derítenék ki mi a bajod. Mert most vaktában kaptál antibiotikumot hátha fertőzésed van, de ha kő indult el, vagy más a probléma akkor ez nem fog megoldódni.
Urológián ilyen tünetekkel egyébként soron kívül fogadnak. Pisilj pohárba különben nem tűnik fel ha kijött a kő, már ha az a gond. Lehet, hogy csak gyulladás, és azt megoldja a gyógyszer de ezt nem szabad így elhanyagolni. HA érzed a tüneteket nem iszogatni kell otthon a vizet, hanem azonnal orvoshoz fordulni mert a folydék fogyasztás fontos de ha már szúr meg csíp nem fogja megoldani csak ez a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!