Sajnos nagyon úgy tűnik,hogy mononukleózisom van. Ez számomra érthetetlen, 2 éve nincs párom, márpedig a doki azt mondta ez nyál útján terjedő betegség. Senki után nem szoktam enni, inni sem Mikorra várható, hogy alábbhagynak a tünetek?
Tegnap este már kórházban voltam, 40fokos lázzal és izomfájdalmakkal,manduláim bedagadva,fehér lepedékesek...borzasztó tűszúrás szerű érzésem van minden egyes nyelésnél is,sírhatnékom van tőle.
Biztos, hogy az kaptam több infúziót is és vérvételen is voltam,rosszak lettek a májértékeim és a fehérvérsejt értékeim is.
Aki volt már hasonló helyzetben, attól kérdezném, hogy mennyi idő volt nektek mire elmúltak a tünetek vagy legalább ez a borzasztó torokfájdalom?
Annyi még hogy két héttel ezelőtt félrekezeltek és akkor kaptam antibiotikumot a háziorvosomtól, aztán egy hétig jól voltam nagyjából de most mégdurvábban jött elő, semmi erőm, bevannak duzzadva a szemeim is..
Válaszaitokat előre is köszönöm:)
Nekem annak idején 9 nap volt, utána már semmi bajom nem volt, de én akkor 17 éves voltam. Nyelni alig tudtam, valami selyemszerű izé jött a mandulámról, 40 fokos láz, nyelési nehézség.
Mindenki szervezete más.
Nekem 3 éve volt, 17 évesen.
A konkrét betegség 1 hét volt.
Viszont a máj, lép megnagyobbodás ( ha van) nagyon lassan áll vissza, hetek, hónapok, illetve a vérkép is idő amíg normális lesz. Az immunrendszer ilyenkor gyengébb, erősíteni kell.
Én 1 hétig voltam beteg ténylegesen, de 1 hónapot hiányoztam az iskolából, pihentem otthon. Aztán 3 hónap tesi felmentés a lép miatt..jobbulást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!