Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vagytok úgy ti is, hogy...

Vagytok úgy ti is, hogy gyakran fáj valamitek?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok, de nincs olyan nap hogy ne fájna semmim. Állandóan a nyakam meg a derekam, néha fáj a vádlim, faj a hasam vagy a fejem, beszúr a hasam, a mellkasom, esetleg a lábamba itt ott, van hogy a hátam fáj. Úgy érzem magam mint egy nyugdíjas. Van így más is?

2022. dec. 4. 01:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én egy jó 10-essel több vagyok mint te, de nem emlékszem rá, mikor fájt valamim, orvosnál is kb. 20 éve voltam.
2022. dec. 4. 01:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Nálam kiderült néhány éve PCOS, tavaly hypertonia, reflux, gyanú van inzulinrezisztenciára, szóval már semmin se lepődök meg. Állandóan megyek valami orvoshoz, hálisten van sok negatív eredmény, de emiatt a derék meg nyakfájás miatt ráparáztam a bechterew-kórra meg a daganatra, amikor fáj a vádlim, azt hiszem trombózisom van, a mellkasomnál meg infarktusom (bár arra rajottem hogy amikor az fáj a savam sok), szóval megnyugtatna ha más is lenne így.
2022. dec. 4. 02:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindig fáj valami. De változatos, mert mindig más fáj. Én is olyan vagyok, mint egy nyugger. 39N
2022. dec. 4. 02:12
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
Üdv a klubban :( így vagyok én is 30 évesen. Rémes. Plusz gyógyíthatatlan betegségem is van. Jobbulást kívánok neked!
2022. dec. 4. 02:15
 5/6 anonim ***** válasza:
90%

16 éves korom óta, mert autoimmun ízületi betegségem van.

Kellemetlen, de megtanultam együtt élni vele, és amíg nem éri direkt hideg az ízületeimet teljesen jó.

A hűvös időt nem szeretem, akkor jobban fáj.

2022. dec. 4. 10:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nemrég múltam 40, de soha nem fáj semmim, és sosem szoktam beteg lenni sem. Orvoshoz csak szűrésekre járok.
2022. dec. 4. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!