Nektek volt, hogy eltört valamitek, de nem vették észre, csak amikor már összeforrt?
Figyelt kérdés
2017. okt. 5. 00:48
1/3 A kérdező kommentje:
Nekem az orrom volt így, azt mondták az orvosnál, hogy biztos nem tört el. Erre görbén forrt össze.
2017. okt. 5. 00:56
2/3 anonim válasza:
Igen. Elutott egy auto, es eltort a kucscsontom. Korhazba senki nem vitt be, mert a baleset helyszinerol ket labon tavoztam. Gyerek voltam meg, es a sofor nem hivott mentot, gondolom orult hogy meguszta. A szuleim meg alkoholistak voltak, nem vittek orvoshoz, mert annyira nem fajt, vagyis nem ott fajt, ahol a tores volt.
Aztan evekkel kesobb derult ki egy vizsgalaton.
3/3 anonim válasza:
Igen, az ujjam. Nem is emlékszem mikor törtem el, gondolom, gondolom nem fájt. Voszont azóta se lehet kiegyenesíteni, a vége görbe, rosszul forrhatott össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!