7 eves gyerek, 4 napja tarto magas láz?!
Figyelt kérdés
Sziasztok.
4 napja beteg a lanyom, tegnap-ma 39,3-39,7 ig megy a láza. Nurofen ragotabletta, panadol, es most fel algopirint adtam neki.
A ket kisebb testvert is beteg lett. Kohoges, es magas laz, ami ha elmulik a hatasa a gyógyszernek azonnal visszakuszik. Masoknal is van ilyen? Elvileg vírus tombol. Hajdu bihar megyeben vagyunk.
2022. nov. 30. 14:12
11/15 A kérdező kommentje:
Ki irta hogy nem vittem orvoshoz? Ott van, hogy folyamatos kontaktba vagyunk, 2 naponta viszem hozzá a gyereket.
2022. nov. 30. 23:00
12/15 anonim válasza:
Akkor meg miért itt kérdezel? Tényleg az gondolod, hogy gyakorin jobb választ kapsz, mint az orvostól?
13/15 A kérdező kommentje:
De ki kerte itt ki a véleményeteket? MEGKERDEZTEM, MASNAL IS VAN E ILYEN??????
MERT NEM TALALKOZTAM MÉG ILYEN HOSSZÚ LÁZAS MEGBETEGEDÉSSEL. ÉRTELMEZNI SE TUDTOK DE POFAZNI A SEMMIT AZT IGEN:)
2022. dec. 1. 17:30
14/15 anonim válasza:
Írj nagyobb betűvel, nem látszik eléggé. Meg még egy pár kérdőjel elférne ott. Köszi.
15/15 anonim válasza:
Hú, bocsi nemcsak a gyereknek kell orvos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!