7 eves gyerek, 4 napja tarto magas láz?!
Sziasztok.
4 napja beteg a lanyom, tegnap-ma 39,3-39,7 ig megy a láza. Nurofen ragotabletta, panadol, es most fel algopirint adtam neki.
A ket kisebb testvert is beteg lett. Kohoges, es magas laz, ami ha elmulik a hatasa a gyógyszernek azonnal visszakuszik. Masoknal is van ilyen? Elvileg vírus tombol. Hajdu bihar megyeben vagyunk.
Folyamatos kapcsolatban vagyunk, annyit mondott, ha holnapig is kitart, vigyem be korhazba.
Utolsó... Csak, hogy kötekedni tudj.. Érdekel, más megyékben is előfordul-e ilyen vírusos megbetegedés,mert nálunk járvány van.
Na húzz a topicomrol el. :D
Covid, influenza, honnan tudjuk? Én most beteg vagyok, szerintem egy palitól kaptam el aki mellettem ült a buszon és majd kiköhgte a lelkét olyan pocsékul volt. Teszteltek pár dologra, minden negatív, doki végül azt mondta, hogy vírusos fertőzés.
Egyébként én szombaton lettem beteg azóta kétszer is beszéltem dokival, ha nekem lenne 7 éves gyerekem biztos elvinném dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!