Ha vizes hasmenésem van akkor még hányhatok?
1. Köszönöm a válaszod, az lesz a reggelim majd mert most kajára se bírok nézni.
2. Nagyon vicces vagy semmi közöm a hányás fóbiás kérdésekhez.... Én is félek tőle de nem értem miről beszélsz első kérdésem a témában..
Sajnos nem kizárt , hogy ha vírust kaptál be , hogy a hányás később jelentkezzen. Vegyél holnap széntablettát , az jó hasmenésre. És ha félsz a hányástól, akkor ha tudsz vegyél daedalont, ami nem vényköteles , vagy cerucalt , amit orvos tud kiírni receptre.
Egyébként én emetofóbiás (hányás fóbiás ) vagyok, szóval teljesen megértem a félelmedet!
Én még egyszer sem voltam hányós hasmenéses vírusban, pedig már 20 felett vagyok. Le is kopogtam. Nekem ha egyik problémam van pl: megy a hasam, akkor hányi nem szoktam, és forditva is igaz. Szerintem nem törvényszerű ez a dolog..
Én legvégső esetben szoktam széntablettához nyulni hasmenés esetén, nekem mindig azt mondtak ürüljön ki. Vízpótlás, vannak már olyan készítmények, amik pl: normolyt, ami kepes pótolni a kieső fontos sókat. Normaflore, vagy valami probiotikum, meg diéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!