Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van valami hasmenéses vírus...

Van valami hasmenéses vírus mostanában? Azt hiszem elkaptam az öcsémmel:/

Figyelt kérdés
2022. nov. 11. 08:39
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
nincs
2022. nov. 11. 08:52
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Calicivírus
2022. nov. 11. 08:57
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Az mindig van.
2022. nov. 11. 09:05
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Ehhez elég ha nem tiszta kézzel készítenek el egy ételt, banális okokból is bármikor lehet. Pár nap vagy akár hamarabb is átmegy az emberen.
2022. nov. 11. 11:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom van-e, de nekem is hasmenésem van. Arra fogtam, hogy szerdán nem jól kombináltam a vacsorát. Hányingerem volt egész éjszaka. Másnap pocsékul voltam. Megittam egy szódabikarbónás vizet, attól helyrejött a gyomrom, ami azóta is jóp van. Viszont hasmenésem van. Péntek volt a legdurvább, akkor vagy 8x voltam. Igyekeznék úgy tenni, hogy aminek ki kell jönni jöjjön. Sópótló oldatot elkezdtem szedni a biztonság kedvéért. Szerda este rázott a hideg meg tegnapelőtt is. Se hőemelkedés, se lázam nem volt (megmértem), szóval fura. Jobbulást neked!
2022. nov. 13. 08:19
 6/8 anonim ***** válasza:
kézmosás megvolt? lehet valaki coli-ját szedtétek össze, mert sz@ros kézzel jött ki a mosdóból, és ráfogtatok utána a kilincsre.
2022. nov. 13. 08:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Bacifóbiával naponta elég sokszor mosok kezet (folyton száraz a kezem a kézmosás miatt), szóval ez valami más. Max, ha más után fogtam meg valamit és úgy kaptam el valamit. Mindegy, majd elmúlik valamikor.
2022. nov. 13. 09:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Neked is jobbulást #5!☺️
2022. nov. 13. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!