Brutál hasmenésem van, hogy tartsak ki az orvosig?
Figyelt kérdés
Egy napja hasmenésem van. Bármit eszek vagy iszok meg, két órán belül kijön. Főtt krumpli, pirítós kenyér, rizs, semmi nem marad meg bennem, még egy pohár víz sem. Orvos csak holnap délután van, az még nagyon sok idő. Mit tehetnék, mit egyek, ami megmaradna bennem? Ötletek?2022. nov. 6. 09:32
2/9 anonim válasza:
Nekem annak idejen azt mondta az orvos: egyek fott krumplit, fott rizst, fott, zsirtalan hust, almat heja nelkul 3 napig.
3/9 anonim válasza:
Kanalanként vedd be a vizet, vagy teát. Folyadékpótlás nagyon fontos. Lassan egyél, igyàl, egyszerre csak keveset, hogy ne terhelje a gyomrod. Háztartási keksz, pirítós, főtt krumpli, alma, ropi. Semmi más.
4/9 anonim válasza:
Tegyél be inkontinencia betétet, vagy pelenkát.
6/9 anonim válasza:
Széntablettád van otthon? 6 szemet vegyél be, aztán három óra múlva ismét.
7/9 anonim válasza:
Ne te menj el az orvoshoz, hanem telefonálj neki, vagy hívd fel a 112-őt, ott adnak tanácsot.
9/9 A kérdező kommentje:
#8 Köszönöm kérdésed, reggelre szerencsére jobban lettem. Még néhány napig odafigyeltem a táplálkozásra, aztán minden visszaállt a normál kerékvágásba.
2022. dec. 19. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!