Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Covid gyorsteszt pozitív?...

Covid gyorsteszt pozitív? Nagyon halvány. (Kép csatolva.)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Életemben először vettem egy gyorstesztet. Orawell gyorsteszt. A leírásban az van hogy ha csak halvány akkor is pozitív. Csak megerősítést szeretnék kérni, hogy akkor ez most pozitív, ugye?

[link]

2022. nov. 15. 16:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
terhes vagy
2022. nov. 15. 17:00
 12/16 anonim ***** válasza:
22%

Tényleg felesleges okoskodnod, mert nem voltam covidos. Hibás volt a teszt, amit igazolt a többi teszt és az orvos.

De persze te nyilván mindent jobban tudsz..

2022. nov. 15. 17:03
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
Csak kíváncsiságképp: mégis hány tesztet csináltál?
2022. nov. 15. 17:06
 14/16 anonim ***** válasza:
38%

Semmi közöd hozzá, hagyjál engem békén. Én a Kérdezőnek válaszoltam a kérdésére, te meg elkezdesz velem kötözködni úgy, hogy a kutya nem akart veled beszélni. Az ÉN tapasztalatomat ÉN ismerem és nem te. Én a saját esetemet leírtam a Kérdezőnek. Nem neked. A francot érdekli, elhiszed-e vagy sem.

Te egy beszólogató arctalan senki vagy, akit jelentettem.

2022. nov. 15. 17:12
 15/16 anonim ***** válasza:
84%
Igen, ez egyértelmű pozitív.
2022. nov. 15. 17:52
 16/16 anonim ***** válasza:
78%
Csináltam már ilyen gyorstesztet én is. Negatívat mutatott holott minden tünetem megvolt szóval....de benne van a leírásban hogy adhatnak téves eredményt szóval nem megbízhatóak.
2022. nov. 15. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!