A covid gyorsteszt lehet fals pozitív megfázással?
5
Nem kértem összeesküvés elméletes válaszokat.
A gyorstesztek nem 50%-kal működnek. Mi mindennap teszteltünk és megint elkezdtünk tesztelni gyorstesszttel, emberek százairól van szó. Gyakorlatilag csak azoknek lett pozitív a gyors, akinek utána a PCR is. Csak gondoltam kimutathat megfázást is, mert nem éreztem magam még tegnap olyan betegnek, csak torokkaparásom volt. Az az eredeti covidnak nem volt tipikus tünete.
"a PCR tesztek meg gyakorlatilag minden betegséget covidnak mutatnak ki"
Ez sem igaz, a PCR csak a covidot mutatja ki. :)
És igen, tényleg covidos lettem. Több tesztem is pozitív lett. Gyakorlatilag alig élek, most beszedtem egy rakat fájdalom csillapítót meg pezsgőtablettát, így legalább a vécéig eltudok menni. Soha nem voltam még ilyen szarul mióta élek, még akkor sem, mikor kétoldali tüdőgyulladásom volt. Nem kívánom senkinek. Max annak, aki szerint a covid egy kitalált betegség, mert rajta úgy átment, hogy nem is érezte. Az ilyenek bas*zák meg magukat. :D
8
Ez megint gagyi összeesküvés elmélet. Anyámnak egy oltása sincs és xarabbul van, mint én. Nekem van oltásom, de engem is levitt az életről, de nem annyira, mint őt. Páromnak is van oltása, rajta meg kb tünetmentesen átvészelte. Ismerősi körben az oltott covidosok max 2 napig voltak rosszul. Tehát ez az "oltottak xarabbul vannak" is nagy kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!